Sunday, November 21, 2010

Kids & Baby Photo Contest


Dengan rasa malu-malu kucing, tuan blog nak masuk satu contest anjuran cik Safiyyah Osman. Syarat-syarat penyertaan cukup mudah. Cuma tampalkan sekeping gambar kanak-kanak, tak kiralah gambar anda, adik, anak saudara atau anak sepupu tapi mestilah mempunyai pertalian dengan anda. Tak perlu cipta slogan apa-apa pun. Nak tahu lebih lanjut, sila klik gambar di atas untuk terus ke entry contest penganjur. Tarikh tutup 30 November 2010.

Opss!! lupa, kalau ada contest mesti nak tahu apa hadiahnya. Pemenang bertuah akan menerima...

Earring dari Lazo Diamond Jewellery. White Gold!!

Actually, tak tahu nak letak gambar siapa. Gambar aku masa kecik-kecik dulu kebanyakannya dah dimamah usia. Jadi belek punya belek gambar dalam kamera, terjumpa gambar anak saudara mak, merangkap sepupu aku. Boleh lah kan..


Budak dalam gambar tu sepupu aku. Nama yang tercatat dalam surat beranak, Syahmi. Baru berusia 4 tahun. Budak yang nakal. Setiap hari ada saja berdarah sana sini sebab terlalu lasak. Hobi suka bertanya itu ini sampai letih aku nak menjawab.

Salah satu syarat contest ni kena tag 8 orang utk turut serta. Kepada yang kena tag itu ampun maaf ku pinta. Tapi hadiah nya lumayan bukk!!

  1. Deqlis
  2. Syamila
  3. cik Siti
  4. cik Azwa Amani
  5. mama Zharfan
  6. kak Lynn
  7. kak Shiela Latif
  8. cik Tomato

    18 comments:

    penaberkala said...

    menarik
    macamnk join,tp kena godek2 gambor lama dl la nih,hehe

    Mata Hati said...

    jemput join...

    Aisyah AR said...

    KICKING NOKIA...

    Mata Hati said...

    :p

    azwa_amani said...

    adeyyy...kenapa tag kiter..uhuhuhuhu..insyaAllah nnti kiter buat if ade kelapangan...cam best jerr

    fatin said...

    mcm menarik...t cm malas plak nk godek Hd...huhu

    Mata Hati said...

    azwa_amani - nak kasi awak chance menang subang emas putih tu.. :)

    fatin - join jer kalau sempat buat

    kinn_comey said...

    comel nye syahmi tu.skali tengok macam girl la.ehehee

    deqlis said...

    wah kena tag ya..
    thanks..nanti deqlis godek2x gambar nyer hehe..

    comey si syahmi nie..

    gud luck..:-)

    Siti Mashitah Saidin said...

    aja pon suh siti join contest nih... aiyark~~ insyallah ya... hehehe

    maceh!

    e.l.i.z.@ said...

    wahhh..adiah tu yg best!!!

    Mata Hati said...

    masuk lah ramai2.. mana tahu kalau bertuah dapat hadiah tu

    kella said...

    nak join jugak buleh dok!! cam best.. :D

    Mata Hati said...

    join...dijemput join ramai-ramai. hadiah pun menarik tu

    misz FaTiN said...

    wah,, comelnye die dok mcm 2..
    geramnye..^_^

    Mata Hati said...

    amik ler kalau berkenan.. tapi gambar jer lah..huhu

    azzey said...

    Mata Hati: best tgk gbr2 lama mcm ni!

    Mata Hati said...

    sekeping gambar seribu cerita