Sunday, October 31, 2010

[18sx] Amaran!! Jangan Baca Kalau Tak Kuat Iman


lama betul aku tak buka email kat yahoo!... selalunya aku buka hotmail dan Gmail jer. kat h/phone pun aku set akaun hotmail. lagi pun sebarang email rasmi dan penting disalurkan ke akaun hotmail. akaun yahoo! ni utk kawan2 sharing apa saja yg menarik. tgh ralek baca satu persatu email, tetiba terbuka yg ini. jeng jeng jeng! mujur tak tersembul bijik mata kes kuat iman lagi..ahak ahak ahak.. ingatkan kat negara luar tapi rupa2 nya kat ibukota jer. pergh!! dahsyat. barulah betul slogan negara maju. mmg betul2 maju, maju ke arah neraka. email mcm ni kalau simpan lama2 mmg memudaratkan aku. baik delete jer..

dikatakan gambar ni dirakamkan kat sebuah restoran di Bangsar. bukan sembarangan restoran..siap ada tayangan pelayan separuh bogel lagi.  bukan itu jer, khidmat seks turut disediakan. mana2 pengunjung yang berkenan kat mana2 pelayan berbikini ni, sudi2 ler korbankan duit sikit utk kepuasan batin. kata orang, perut kenyang, nafsu pun kenyang.. restoran bertaraf vip ini dah beroperasi setahun lebih. hairan ah..takkan tak der serbuan dilakukan oleh pihak berkuasa. ia mmg popular dikalangan jantan tak guna. apa taknya, buat ler apa saja kat pelayan tuh, direlakan. nak angkut bawak balik pun boleh.
betulkan..semuanya berbikini


dgn bangganya amik gambar sambil tangan pegang kat situ


dah boring kat atas, bawah lah pulak

kepada anak2 dara dan mak2 dara..kalau lah ditakdirkan jantan tak guna tu tetiba dtg masuk meminang, dipersilakan korang halau jantan ni dgn parang atau golok.. org mcm ni mmg menyusahkan, kecik2 tak nak mampus. bila besar buat maksiat.. malu ah bila negara yg agama rasminya agama islam mempunyai tempat maksiat mcm ni.. what to do, sekarang agama ditinggalkan kat belakang, kuasa dan kekayaan didahulukan.. dunia akhir zaman

21 comments:

Ciklinn said...

ramai yg suka ni gi sini kukuikuikui

SYaMiLa said...

syurga dunia....he3...akhirat?...huhuhu

Tomato Gurl's Life said...

manusia mmg camtu..ingt dunia je..

fazemy said...

Errr...laki sapolah tu...

Saya slalu masuk Betong Thailand unt makan2coz rmh mmg dkt ngn sempadan. Kat sini blh tgkla laki2 org layan2 ayam camni. Bersepah. Kita nak makan pun kdg jd tak lalu klw diorg ni dok meja sebelah. Ayam2 tu mmg merelakanlah..yg laki org tu. Kdg geram je rasa nak ambik gmbr diorg hntr kat tenet. slalu sgt tgk. Muka melayu bercirikan bapak2 org. Kesian bini kat rumah.

idAti mALek said...

wawawa....melampau sngt....

~

Shahrizah said...

Astagfirullah hal azim......

ibuayahdamia said...

kat singapore ader satu carwash...semua yg basuh keta tu pompuan separuh bogel...boleh tgk tapi tak leh pegang...hehe

nidron said...

Rosak2!! hancus... apalagi bila ETP terlaksana tuk tarik pelancong dtg ke kelab2 malam... apa nak jadi la kat Malaysia ni.

miss jue said...

takutnya tengok!!!!
ngeri~

thomas said...

apa dah jadi ni?

A.I said...

AYOYO!! SENTAP MAK!! isk isk isk..

Mata Hati said...

Ciklinn, SYaMiLa, Cik Tomato - diaorang hanya fikirkan keseronokkan duni, tak fikirkan pembalasan bila dah mati esok2

fazemy - dah ada yg halal, yg harak jugak dicari

Mata Hati said...

idAti mALek, Shahrizah - bila dah seronok sgt, mana ingat dosa yg dtg bertimpa2

Mata Hati said...

mama Damia - kalu mcm tu, hari2 pi basuh kereta pun sanggup. huhuhu

nidron - agaknya malaysia nak tiru negara maju lain kot..halalkan maksiat

Mata Hati said...

miss jue, Thomas, A.I - bimbang jugak kalu benda mcm ni merebak kat tempat lain.. rosak rosak

nabilla syima said...

nape laa di tutup muka org tu,lantak kan je..biar sedara,mak ayh,bini tau..masa tu baru dia tau halal haram...muka melayu je tu..hadoiii....

Mata Hati said...

setakat tutup mata jer, orang boleh kenal jugak :)

Yutaka Mushimura said...

aq pon ter......aigooo....

punah harapan bangsa...

tura hepy said...

Ya Allah kenapa ada yg macam nih kt m'sia...teruknyerr terangan3 lagi...

hamba said...

salaam..
saya berasa terpanggil utk menegur

gambar di atas ni x elok dipaparkan..cukuplah sekadar bercerita ttg maksiat yg dilakukan utk diambil iktibar bersama2..
sy bmbg,dosa mata yg melihat akan berantai selepas ini..

sesiapa yg terlihat,mari sama2 istighfar.
Allah suka hambaNya yg amar makruf,nahi munkar

shukran~

Mata Hati said...

terima kasih atas teguran tu.
saya sendiri dah terlupa pasal entry ni..