Thursday, October 21, 2010

Nokia C3 & Socialista Meter

petang khamis.. blurrr jer rasa saat ni. nak taip entry pun tak tahu topik apa yg nak dipaparkan. tetiba ternampak iklan Nuffnang, Nokia C3. jadi, why not kalau aku perkatakan sikit pasal satu lagi produk baru Nokia ni.. nak kata baru tak lah jugak tapi telah menerjah pasaran pada bulan Jun yg lepas. sesiapa yg sukakan full QWERTY keyboard, telefon ni sesuai utk anda. harganya jauh lebih murah dari BlackBerry, iaitu sekitar RM480..murahkan. 

didatangkan bersama kamera 2MP utk resolusi 1600x1200. walaupun internal memory hanya 55MB tapi 2GB microSD telah dimasukkan sekali dlm pakej. teknologi Wi-Fi juga terdapat pada Nokia C3. terdapat 3 pilihan warna iaitu Slate Grey, Golden White dan Hot Pink. antara ketiga2 warna ni, warna Hot Pink nampak lebih seksi. auuuw auuuw...

gambar dari GSMArena.com

by the way, Nokia ada menganjurkan peraduan Socialista Meter. peserta bertuah berpeluang memenangi hadiah lumayan, Nokia C3. kalau tak minat dgn hadiah yg diterima, boleh je jual balik. hua hua hua...dpt duit. kalau anda berminat, sila klik Socialista Meter

4 comments:

Ciklinn said...

kalo menang amik yg pink.. pehtu bg ciklinn yerk.....

Mrs.Eady said...

cantik cantik cantik....

Mata Hati said...

Ciklinn - no hal punya..hahaha

Mrs.Eady - terima kasih krn sudi berkunjung ke sini

LyNn HaMzAh said...

warna pink tu menarik hati la...lebih kurang e71 jer...