Thursday, October 28, 2010

Bicara Santai Bersama Irfan Khairi

hohoho..hari ni bangun sedikit lewat. mmg patut pun sbb lepas solat subuh baru aku tido. bahagianya bila dpt lelapkan mata. tapi sekejap jer sbb dlm pukul 10 lebih aku dpt rasakan gempa bumi berlaku. tok tok tok!!! gempa bumi tu sebenarnya bunyi ketukan kat pintu bilik aku. menganggu ketenteraman awam betul ah. bapak sedara aku la ni...ajak temankan dia pergi pejabat pendaftaran. arrrr...malasnya nak bangun dari tempat tido.


pagi tadi dapat email dari Irfan Khairi. huh!! mcm tak percaya jer? betul2..aku tak mimpi disiang hari pun. terima jemputan dari Irfan Khairi utk hadiri sesi bicara santai bersamanya hari sabtu ni..errr lusa ah. tak nak pikir 2x. lagi pun sabtu ni mmg aku free. sesuatu yg boleh menambahkan ilmu dan memberi manfaat, takkan nak tolak mcm tu jer.. kan kan. harap2 dpt sesuatu yg berguna utk dipratikkan dimasa depan..

oh yer..ada sesiapa belum pernah dgr nama Irfan Khairi ni? macam mana nak bagitau ekk? graduan dari staffordshire university ni adalah master dalam perniagaan di internet. lebih dikenali sebagai jutawan internet.  berjaya menjana pendapatan sebanyak 1 juta ketika berusia 25 tahun dgn hanya bekerja dari rumah. tu jer.. tak lah sampai perlu menghamburkan pujian setinggi langit kat dia. aku lebih tertarik pada ilmu yg dia sudi kongsikan berbanding dgn status diri dia yg glamour tuh.. ok, sekarang masa utk ziarah blog kawan2..

6 comments:

My Little Diary said...

salam,
nanti bole lah kongsi apa2 yg patut kat dlm blog ni ye.. he3x..

entry terbaru "anak jantan"

Mata Hati said...

boleh.. ilmu utk disebarkan

ozzy said...

salam...

Dia diantara org yg dianugerahkan akal yg pintar dan juga antara yg 'terpilih' utk mengecap kekayaan tetapi jika hanya ada akal yg bijak tetapi tidak dimanfaatkan ia juga tidak akan bererti.

Mata Hati said...

betul tu..akal yg pintar harus dimanfaatkan ke jalan kebaikan

LyNn HaMzAh said...

IK nie memang glamour la...kak lynn ada selalu dpt newsletter dari dia...

~ShaFiza~ said...

kita berkongsi minta yang sama!
irfan khairi~