Saturday, October 23, 2010

Tak Sihat

sejak pagi tadi rasa seram sejuk jer tubuh aku ni. dah beberapa kali ulang alik ke toilet. ni tak lain, kes tersalah makan atau lebih tepat lagi keracunan makanan. kelmarin kenduri kawin kat rumah sebelah. ok jer..majlis berjalan lancar. tapi yg tak sedap mata memandang bila byk sgt lalat yg turut dtg memeriahkan majlis. dah letih tepis sana tepis sini tapi lalat tetap dtg jugak. satu hal pulak tuan rumah tak tutup rapat bekas makanan. dgn selamba jer lalat bertenggek atas ayam goreng dan ikan masing. sekarang mmg musim lalat. pantang letak makanan kat luar rumah, laju jer lalat dtg. tu belum kira lagi beg sampah kat pagar tuh... korang jaga kesihatan baik2. kalu dah jadi mcm aku ni, nak buat apa2 kerja pun susah.. ni last entry for today. aku tak larat nak mengadap blog lama2. makin lama makin panas lak tubuh aku ni..mcm nak demam.

5 comments:

nabilah_2908 said...

kalau dh teruk sngt...cepat2 pergi klinik la yupp...

take care...get well soon.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NOTA CINTA

My Little Diary said...

pegi je ke klinik... makan ubat, supaya cepat sembuh...

Sharinginfoz said...

semoga cepat recover ya

Lin Rosly said...

Salam....
Sekrg Ni Kalau Demam Jg Tunggu Lama2 Baru Nak Jumpa Doctor Kena Bertindak Dg Segera...Supaya Tidak Melarat...

Kak Lin Doakan Cepat Sihat...Dan Senantiasa Dilindungi Oleh Allah Hendaknya...Aminnn.

Mata Hati said...

terima kasih semua....