Tuesday, October 19, 2010

Pejabat Bergerak

today, sibuk sikit. banyak benda nak kena settle. tgh google pasal teknologi terkini, aku terjumpa gambar ni. cuba kita fikirkan kalau pada suatu masa nanti kita sering berurusan dgn orang ramai kat sana sini. tentulah kita perlukan ruang yg selesa, kerusi dan meja utk memudahkan tugas kita. takkan nak bersila diatas lantai kan kan kan. kalau mcm tu apa cuba lihat gambar kat bawah...pejabat bergerak. maybe lepas ni boleh pertimbangkan utk beli satu..ahak

inilah bendanya. sekali lihat mcm rak. siap ada roda kat bawah tu. mcm mana benda ni boleh berfungsi sbg pejabat bergerak. lihat gambar seterusnya..


mula-mula, tolak lah ke mana saja tempat yg dituju. cari ruang yg selesa utk memulakan kerja. errr..jgn tepi tandas awam sudah ler...

dah jumpa tempat yg sesuai, mulakan langkah dgn mengeluarkan kerusi dulu. satu kerusi..

opsss!! ada lagi kerusi. keluarkan kerusi yg satu lagi.. sebijik utk kita, sebijik lagi utk pelanggan

kemudian keluarkan pulak meja. sambungkan ke ruang yg telah disediakan

dah settle semua kerja cerai dan sambung, bolehlah mulakan kerja utk hari ini dgn riang dan gembira

so, how..simple kan. nampak kemas. lupa nak selidik material yg digunakan utk buat portable office ni. kalau plastik berkualiti tinggi pun bagus gak. ok, tu jer utk hari ni...hehehe

2 comments:

Shiela Latif said...

sesuai buat pejabat blogging nie =))

Mata Hati said...

Shiela Latif - sesuai sekali...hiks