Thursday, October 07, 2010

Saya Suka Makan Biskut Kacang

poyo jer tajuk tuh.. actually aku x tahu nak story pasal apa dikala tgh boring ni. tetiba terpandang biskut kacang atas meja, terus dijadikan modal utk buat cerita. hua hua hua... saper suka mkn kacang? sapa suka mkn biskut kacang? saya saya saya suka....


biskut kacang ni aku beli kat pasaraya. murah jer, 2 riyal (ringgit). kacang kacang ni peberet aku lah. biarlah org ckp mkn kacang ni menggalakkan pertumbuhan jerawat kat muka tapi apa ku peduli. kalu rasa nak mkn, mkn jer lah. esok2 kalu dah sakit, terlantar atas katil dan hidup bertemankan obat, tak der peluang lagi nak mkn biskut kacang ni. kan kan kan... jom kita ramai2 mkn biskut kacang...nyumm nyumm nyummmm

9 comments:

gdoupt_monster71 said...

wah sedap ni...tapi manis sangat...kurangkan gula...hindar diabetes

Melati Qistyna's Mummy said...

hb kite pown giler ske ngan sekut neh :P

Mata Hati said...

biskut ni less sugar..cuma lemak berkrim disukai ramai..huhuhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

saya pun suka..biskut kelapa pun

Mata Hati said...

aweee suka mkn biskut. hari2 aweee makang biskut

kella said...

oh biskut kacang ni sama je cam biskut mazola kan? kita pun suka!! hehehehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

hari-hari awe makan biskut kering..heheh..biskut ada basah ke? wakakak

Mata Hati said...

biskut basah ada..biskut yg dicicah dlm air milo atau teh

miss adorxars said...

saya ngat saya sowang je suke mkn biskut ni sbb ramai org kutuk saya makan biskut org tua bila sy bwk biskut ni mkn kat opis..pape pun biskut ni memang sedap dimakan time borink2...ngeh3..