Sunday, October 24, 2010

Sah!! Putus Tunang

sumber: myMetro

klimaks kpd kisah Rozaliya yg lari dari rumah, akhirnya kata putus diambil oleh pihak keluarganya utk memutuskan ikatan petunangan. dlm statement yg keluar dari mulut anak gadis ini, punca dia lari ke Kuala Lumpur kerana tak tahan dgn perangai tunangnya yg pemarah. well..tak tahu nak kata apa. haya mereka yg lebih mengetahui. apa pun kalau ada sebelah pihak dah tak suka, maybe jalan terbaik adalah dgn putuskan saja pertunangan ini sebelum ada lagi perkara yg tak diingini terjadi.

selingan: ada chance ni nok masuk calon.. kalu budok ni lari, aku kejor. kalu aku lari dia kejor. kalu dua2 lari tok kadi pulak kejor..hohoho

12 comments:

diana said...

kadang2 mak pak ni tak prihatin dengan soal hati anak ni..
dia cakap dah tak berkenan,
di suruh jugak kawen..
ha..bile dah lari,dah malu muka,
baru la nak bertindak yang sepatutnye di lakukan dari mula lagi..

idah @mama izzya said...

susah gak tu nak takel..kang nnt dah dpt lari plk..takkan nak kejor sokmo..
ish..ish sian pulok..seme dapat malu..

Cik Su said...

kes kena pakse nie..tu la jadi cam tue

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ada chance ni...jgn risau,kalau dia lari,mata hati bg tau LM,kita duk pakat sama2 kejar ok?

Mata Hati said...

diana - itulah..ada masanya makbapak yg nak sgt berbesan tapi si anak tak nak pun..rela terpaksa

Mata Hati said...

idah @mama izzya - saja2 jer tu suka main lari2...huhu

Mata Hati said...

Cik Su - hanya mereka yg tahu

Mata Hati said...

Lydia Miza(Aidyl Azim) - bereh2.. kita pakat kejar sama2..

che'ila said...

benda yang patut jadi rahsia antara keluarga tak pasal2 satu Malaysia tahu..tak ke malu camni.ish.

Mata Hati said...

what to do...trend masa kini serba serbi nak masuk paper.. masalah dlm family pun nak bagitau kat wartawan

kakyon@kakrose said...

eloklah ..kedua keluarga pakat baik2..

kella said...

hmmm tuan tanah ada hari jugek tu..
tak takut ke kot lari lari lagi.. hhehehe...
apa pun, mereka tentu ada alasan terbaik untuk keputusan itu.