Monday, October 18, 2010

Budak Perempuan Yang Comel

dipagi yang sejuk ini, opsss!! kat luar sana hujan lah sejak semalam. otak pun dah beku ni, tiada idea utk menulis entry pasal apa. well, sementara menunggu otak ini ligat berfungsi seperti sedia kala, tataplah dulu gambar budak perempuan ni. alalala tomelnya.. (budak lagi kan, mestilah comel)..







14 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang comeyylll banget budak pompuan ni...matanya...fuhhh mengancam...

LyNn HaMzAh said...

anak saper nie? cute sungguh la...

mekchu said...

comel gilerrrr.. nak beby girl mcm tu bleh????

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Comelnyer..mata yang menawan...

Ciklinn said...

ciklinn nak budak ni plssssssssss

Mata Hati said...

siapa2 yg berkenan amik jer..tapi gambar jer lah..huhuhu

Izyan Nadiah said...

comeeiiiiiiiiiiiiii sgtt

nur said...

comey sangat
ALL IN ONE

Mar said...

xsilap anak org arab,..mmg sgt2 comel,.

kak norli said...

Ehm...memang lah comei..tu kan cucu akak norli yg akak dtg..he..he..dlm mimpi..

Izamir Ridzwan said...

giler comel..i loike...

kella said...

ya ALlah.. cantik.. lawa.. comey... ciptaan Allah kan.. begini pun kita dah kata cantik.. bidadari syurga lagi tak dapat dibayangkan kecantikkannya..

wan nurul hezrina abd halim said...

lawaaaaaaaaaaanyer...geram.nak amek gmbr nie..

watyz said...

comel nyer.. nk tgk lama2 n hari2. amik berkat mana tau lepas ni dpt bb girl lak..