Tuesday, October 12, 2010

Sunway VeloCity


cuba lihat gambar kat atas..cantikkan tempat tu. warna warni dan moden. itulah Sunway VeloCity. korang pernah pergi ke situ? tak pernah? hmm aku pun belum pernah pergi lagi. hohoho.. apa yang aku tahu, kalau disebut Sunway mesti dah set dalam kepala, tempat untuk golongan mewah. mana taknya, everything yang korang mahu ada kat situ seperti hospital, universiti, taman tema air dan yang terbaru akan dibina shopping mall yang grand habis.

Sunway VeloCity adalah sebuah pembangunan bersepadu yang dirancang untuk gaya hidup moden. tempat ini strategik, hanya 3.8km dari Kuala Lumpur. gambaram ringkas tentang Sunway VeloCity boleh korang lihat pada gambar kat atas (klik utk permbesaran). untuk pergi ketempat ini, sila boleh rujuk peta kat bawah. dah disediakan sekali kordinat untuk GPS. enjoy...


4 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wow! amazing! wonderful! ok tq..heheh..cantik sngt

Mata Hati said...

jom aweee kita pi jalan2 kat situ.. saya beli aweee bayar, aweee beli saya pun cabut lari...huhuhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhuh..macam tu ek? eh bukan awak ke bayar?

Mata Hati said...

x termampu nak bayar. mahal sgt...huhuhu