Thursday, December 16, 2010

Tag Kenalilah Diri Ini

Dengan suka hati nak menjawab tag dari Great Teacher Amani. Rasa rajin sikit nak menjawab sebab tak banyak soalan. Kalau yang panjang berjela tuh, letih lorrr nak menjawabnya. Tapi tetap akan ku jawab dengan seikhlas hati...

1. Is there a person who is on your mind right now?
Yup.. someone yang dah pergi

2. Do you want children?
Nak nak nak.. Tapi lom kahwin lagi lah

3. Do you smile often?
Smile always

4. Do you like your hand-writing?
No, sebab tak pandai menulis huruf kecil dgn comel

5. Are you toenails painted?
Not

6. Whose bed other than yours would you rather sleep in?
Atas keyboard. Bangun pagi mesti melekat tatu keyboard kat pipi...hahaha

7. What colour shirt are you wearing?
Black

8. What are you doing at 7.00pm yesterday?
Makan pizza

9. I can't wait till?
Kahwin!! Orang cakap kahwin ni best..hahaha

10. When did you cry last?
5 years ago

11. Are you a friendly person?
Ntah ler... Maybe orang lain boleh menilainya

12. Do you have any pets?
Ada, sepasang kucing yang gatal

13. Do you sleep with the TV on?
Tak suka tengok TV

14. What are you doing right now?
Tengah menjawab soalan tag ini ler...

15. Have you ever crawled through a window?
Pernah.. Masa terhilangkan kunci bilik

16. Can you handle the truth?
Insyaallah, boleh

17. Do you still have pictures of you and your ex?
Ada, dalam ingatan. Kalau nak tengok, pejam jer mata mesti nampak

18. If you're having a bad day, who are you most likely to go to?
Ke pantai untuk tenangkan perasaan

19. What is you room like?
Macam pejabat dan perpustakaan..

20.What's right beside you?
Mouse..

21. What is the last thing you ate?
Pizza

22. Will you tag?
No.. Selalu tak tahu nak tag siapa...hehehe

12 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..semakin mengenalimu bila baca tag begini . Tapi mmg malas pun nak jawab tag kan..haha

Ayuni said...

byknye soklan....

NM02 said...

dulu masa mula2 terlibat dengan dunia blog, selalu jawab tag cenggini. tapi skang kalu kena tag, amek masa skit nak masuk n3. harharhar...

azwa_amani said...

HUHUHUHUHU...best2 tag ni...sape lh yg tag tu kan..

iena farina said...

hehehe...memang lor klu di tag...aduh!!! camnor mokcik nk jawab :)

NOOR FATIN said...

wah.. tulisan besar2 ke? hoho

Ezma FaSham said...

saye suke soalan soalan tag ni... ",)

ciK mOt ©™ said...

bro...curi tag hang jawab kat blog sana...hehehe....

kella said...

hahahah.. orang pun baru je abis setelkan tag! huh! jenuh la weh...
rasanya mata hati pun dah di tag! hehehehe

nadia said...

nak curi tag..bley..wink wink~~~

Mata Hati said...

sis LM - sesekali mcm tu lah. tapi nak jugak jawab sebab hargai kawan blog

Ayuni - mcm soalan exam pulok rasanya

NM02 - samalah..

azwa amani - ntah..budak bucuk manalah yg tag saya ni ^^

iena farina - kadang2 tiru jer jawapan org selagi nampak sama

Mata Hati said...

NOOR FATIN - yup..lebih terer tulis guna tulisan besar berbanding guna tulisan kecik

Ezma FaSham - huhu^^

cik Mot - amik jer..permission green light sokmo

kella - :p

nadia - amik jer..x yah curi2..