Wednesday, December 08, 2010

Dipertontonkan Buat Pertama Kali!!

Tadaa!!! Akhirnya tercipta jugak watermark sendiri. Berbanyak terima kasih kepada kak Sya, owner http://syamilamohd.com/ atas kesudiannya menolong aku merealisasikan watermark ni. Ingatkan terpaksa menunggu 1-2 minggu sebab ramai yang minta sentuhan tangannya untuk buat watermark. Tapi baru 2 hari request, dah siap. Hadiah dari kak Sya sempena Maal Hijrah. Lagi best bila dapat letak gambar anak penyu kat watermark tu. Ahaks!!
Errr..korang tahu tak, kak Sya tawarkan khidmat PERCUMA untuk buat watermark. Kalau korang berminat, boleh pergi ke blog dia dan request. Khidmat percuma ni akan berakhir pada 31 Disember 2010. Jangan lepaskan peluang keemasan ni!!

Psttt!! perasan tak, kat watermark tu ada tertera nama aku. Jadi kepada yang masih berteka-teki nama sebenar aku, itulah dia. Biasa-biasa jer..takder lah gempak pun. Hehehe.. Sejak blog ni diwujudkan, aku jarang sangat publishkan nama sebenar aku. Aku rasa macam panjang jer nama aku ni. Nama panggilan yang selalu diguna pakai pun nama kat tengah tu. 

Serius aku cakap sampai sekarang aku masih tak tahu makna nama aku ni. Dah try cari kat senarai nama2 islam tapi tak masih tak jumpa. Ada sesiapa sudi bantu mencari makna nama aku ni?

Award dari kak Sya untuk pengunjung blog nya.. Comel lorr.. Budak dalam gambar tu anak kak Sya.

26 comments:

ciK mOt ©™ said...

hai fairul...
ni ada pangkal wan ni oghe mana ni???

Izamir Ridzwan said...

lawa lah.. hik2

Ayuni said...

cantiklh...hm,nice name...hikhik...

Ayuni said...

tomeynye penyu ijau....

SYaMiLa said...

salam.

cepatnya publish...baru skrg yea nk umumkan nama sebenar..bagus la tu...;-)

Iena farina said...

ewah!!!!2x...sukenyer dia...owh namaenyer WAN...org kelate nie... tul tak????cutelah...nak jgk...nak jgk... :P

LyNn HaMzAh said...

dah tahu dah...hehehehe...

waRDah a.k.a QiQi said...

waaa... comeynye anak penyu.. :)

Mata Hati said...

cik Mot - ahaks!! oghang teganu

Izamir Ridzwan - nama biasa jer utk org biasa mcm tuan blog

Ayuni - amik ler kalau nak penyu..huhu

My Little Diary said...

salam,
nak tanya, watermark tu nak letak kat mana? tujuan utk aper?
hehe.. sorry ye! serius taktau

wan nurul hezrina abd halim said...

chantek arr wm tuh..comel tul anak penyu tuh

Mata Hati said...

SYaMiLa - tak sabar sebenarnya nak guna watermark ni.. hihi

Iena farina - huhuhu..silap teka. made in teganu lah

kak Lynn - ahaks!! nama biasa2 jer

waRDah a.k.a QiQi - cilok kat filem. hahaha

Mata Hati said...

My Little Diary - watermark tu ditampal kat gambar peribadi. at least boleh halang org x diingini mmengaku gambar itu dia yg punya

WNHAH - amik kat poster filem..ahaks!!

Ezma FaSham said...

comel penyu tu... yg kak sya punyer pun comel... cute sgt... ",)

Mata Hati said...

Ezma FaSham - boleh je request suruh kak sya buat satu.. :)

Izamir Ridzwan said...

mana biasa.. luar biasa ni.. keh3.. kalau nak tau.. blog ni adalah blog antara yg terawal IR kenal sejak mula blogging 2 bulan lepas

Mata Hati said...

whatever, thanks sbb sudi ziarah blog ni. sama2 membantu

fatin said...

nice!! (",)

Amirrah Zawani said...

weewitt comel siap ada penyu :)

Sricahaya said...

cute arrr anak penyu tu..comei..

W.Fairul Fakhzan sedap nama tu..

Ezma FaSham said...

Mata Hati, kamu sudah di tag oleh saye sempena watermark kamu nih.. Comel watermark penyu nih... hehe..

http://azmafizal.blogspot.com/2010/12/buat-blogwalking-terus-dapat-award.html

hajarus said...

cantik... name tu pun nice...

Mata Hati said...

fatin - :)

Amirrah Zawani - hehehe..biasa2 jer

Sricahaya - realiti or fantasy, anak penyu mmg cute

Mata Hati said...

Ezma FaSham - nanti saya pergi tgk

hajarus - x dernya..biasa2 jer :)

Iena farina said...

lupo lor en teruna... tak ingat ada 1 n3 tu psl loghat ganu...hhehehe..sori yea :)

Mata Hati said...

hehehe...