Wednesday, December 08, 2010

Kerana Oh-Nani!! Lelaki Tersepit Di Kerusi

Amaran : Don't try this at home!
Ini kisah benar yang berlaku di Hong Kong. Seorang lelaki bernama Le Xing, 41 tahun, terpaksa menanggung malu besar setelah pistolnya tersepit dalam salah satu lubang bangku besi di taman. Lelaki cina ni dikatakan mengalami masalah mental dan seks.
Al-kisahnya, lelaki malang ni dah ketagih sangat nak onani. Walaupun tahu lubang bangku besi tu kecil tapi dia tetap nak masukkan jugak pistol ke lubang yang kecil tu. Dan bila pistolnya dah mengembang, dia pun panik gila sebab tak dapat cabut. Terpaksalah call anggota penyelamat untuk bantu keluarkan pistolnya dari lubang itu.

Pelbagai ikhtiar dilakukan oleh anggota penyelamat tapi tak berhasil. Last-last terpaksa angkut sekali bangku besi sepanjang 2.5 meter tu ke hospital. Lihat gambar tu...kekeke. Tak dapat aku nak bayangkan. Nasiblah dapat jugak dikeluarkan dan disahkan oleh doktor masih berfungsi seperti sedia kala..lalalala

Cehh!! Buat malu kaum jer...

23 comments:

Ayuni said...

hikhik, ikut nafsu....

Woofer Storm said...

ikut hati,merana diri..hahahaa^^

sz | m.s.s said...

adoii...
tengok umur dah 41 tahun...
klu 14 tahun tu mungkin la takde/kurang pengalaman...

penaberkala said...

haih, macam-macam kes ada skang
lawak gak bila baca,kah3

Iena farina said...

kuang...kuang...kuang...hehehe..e2 lor kaum adam...nafsu yg 1 tak dpt control langsung... hehehe...jgn mare...jgn mare...en teruna nti cpt tetua...hahaha...:P

ciK mOt ©™ said...

hahaha...memula baca ingatkan pistol apalah tadi dik fairul weiii....

aqish basir said...

haha
lawak betul
umo 41.ish2x

Maslina Rosdiana said...

Ahahaha....kesian,tapi nak gelakkan jugak...

Fitrah Adnan said...

adoiilaaa...gatal sungguh ye pak cik tu?? hehehe...

ASSOYFINGER67 said...

tu baru nani punya pasal..miahahaha...

sop said...

huhuh..itu macam pun ada. ka..???

Firdani said...

haha..memalukan..

simply nana said...

hik3...x snonoh betui la..wat2 la kawin cpt.dh sampai seru tur..

Mata Hati said...

Nasihat tuan blog kpd anda semua:
kawal diri anda dari melakukan perkara yg melalukan diri sendiri :)

shida saje said...

* senyum

Ayuni said...

ader award utk awk...http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/12/tagged-award.html

Lelord said...

adoyaiii...cari nahas namanya ni. seb bek selamat

LadyBird said...

eii.. agak2la .. mmg x sihat..

Ayuni said...

hikhik, sowi, xtau dh jwb...

DiNaZ said...

hay thanks pollo aku.... pas nie kita comment sampai lebam yek!!

Tomato Gurl's Life said...

despratenya...

n!cK said...

hahahha...bile bce ase nk gelak guling2!!!miahahahhaa...astagfirullahalazimmm~~~

Nafisa81 said...

nasib baik disahkan ade masalah mental...kalau sihat walafiat ade anak binik kat umah...?camner?