Tuesday, December 07, 2010

BlogLarian


Kak Deqlis telah meng' tag aku untuk turut sama dalam kempen anjuran BlogLarian. Blog pun suka lari-lari jugak sekarang ni. Huhuhu... Apakah BlogLarian ni? Aku sendiri pun tak tahu sebab belum check dengan mendalam lagi. Tapi apa yang boleh dikatakan disini, ia merupakan kaedah untuk menaikkan traffic dan melakukan blogwalking dengan lebih mudah. Bayangkan buka 5 blog dalam satu masa, dalam satu windows. Sure akan memudahkan kerja..

Cara untuk menyertai..
  1. Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/
  2. Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
  3. Follow  Bloglarian
  4. Tag 3 orang atau lebih rakan
  5. Sila beritahu rakan yang anda Tag memalui comment
  6. Tinggalkan link post anda di comment entry ini...

Saya suka berblogwalking kerana... ingin membalas kunjungan dan komen yang ditinggalkan oleh kawan-kawan. Dengan cara blogwalking ini juga dapat menambahkan lagi ramai kenalan baru yang cantik manis... :p

Antara syarat penyertaan, mestilah tag 3 orang kawan.. Bila sampai part tag, mesti lemah lutut selalu. Ok, nak tag Ayuni, Iena farina dan kinN~

10 comments:

Ayuni said...

hikhik, thanx sbb tag...

Iena farina said...

hehehe...baguihnyer kita nie...saling tag..men tag...hehehe... :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam..wahh nak join lah esok..mcm best je

n@m@n said...

blogwalking lah kelemahanku..hehe..

FareedSairi said...

terima kasih krn sudi join BlogLarian. Blog sudah disenarai masuk dan boleh cek dan tukar nama.

jika ada sebarang pendapat,kritikan dan komen, jangan malu2. hambo dak baru belajar...hambo biat ni untuk org macam hambo yang kurang masa bw :)

idea asal bloglarian bukan semata2 trafik...tapi untuk memudahkan hambo view sekali 5 blog, pasal trafik tu baru2 ni je terperasan :)

alexa yussida said...

i wish i hav a lot of tyme..so that i can continue blogwalking...

Mata Hati said...

Ayuni - :)

iena farina - apa yg penting, kerjasama

sis Lm - jemput join

n@m2n - kelemahanku juga...

FareedSairi - sama-sama

Mata Hati said...

alexa yussida - me too

kinN~ said...

tQ mata hati.hehe :)

Mata Hati said...

sama-sama