Sunday, December 19, 2010

Nak Minta Tolong Boleh?

Memandangkan dah 2 tahun lamanya blog ini berfungsi dan 6 tahun lamanya aku menjadi blogger, dengan ini aku nak buatlah sedikit survey. Saja nak mintak pandangan kawan-kawan semua tentang blog picisan ini. Kat atas sana, korang boleh tanda yang mana satu dirasakan paling tepat mengambarkan blog ini.

Tandalah dengan jujur, tak perlu lah nak tanda jawapan bertentangan semata-mata nak jaga hati tuan blog ni. I'm ok jer. Lagi pun beberapa hari lepas memang terasa nak angkat jari dari mengupdate blog seandainya entry-entry yang aku publishkan selama ni menganggu ketenteraman korang. Aku cuma tahu menaip tapi aku tak tahu samada apa yang aku publishkan itu wajar atau tak. 

Kalau ada rasa nak luahkan pendapat panjang lebar atau rasa kurang senang, boleh jer sent e-mail kalau rasa malu nak bagitau direct kat blog ni. My E-Mail

12 comments:

kak Erna said...

matahati..teruskan selagi kita tidak menyakitkan sesiapa..insyaallah..

fatin said...

ok je..sy suka je baca..(",)

Novelgurl said...

6 taon berblogger? uishh lamanya.

p/s: ok je.simple mimple blog ney ^^

alexa yussida said...

header baru!
bila tuka?
tapi suka yg lama..heee..
yg ni skema:P

Ayuni said...

ok tp header yg br tu tajuknye xnmpk, aper kater kalerkn tajuk....

sz | m.s.s said...

dah klik survey...
teruskan menulis errr menaip ye...

khairunnisa ♥ said...

selamat ber-blogging ^__^

NOOR FATIN said...

senior la ni. hoho..

blog ni best! jgn berhenti menulis k :)

Mata Hati said...

kak Erna - ok

fatin - mekacih mekacih

Novelgurl - dilihat atas kertas memang dah lama tapi sebeanrnya sekejap jer 6 tahun berlalu

alexa yussida - nanti dah boring, tukar kpd header lain pulak..huhu

Mata Hati said...

Ayuni - nanti saya change

sz|m.s.s - ok^^

khairunnisa - u too :)

NOOR FATIN - masih junior lorr..hehe. saya cuba hidupkan blog ni selagi termampu

Iena farina said...

hehehe..header tu cute lah..sbb sy peminat warna biru gitu...teruskan usaha yea... jgn patah hati...ikt kata hati...& bukalah mata hati hehehe :)

Mata Hati said...

ok ok...selagi mampu saya teruskan