Wednesday, December 15, 2010

Croydon Baby Boy Giveaway


Dengan hidung kembang semangkuk, aku nak join giveaway anjuran Afidah Arif. Hadiahnya pun best.. Akan dibeli time dia pergi UK nanti. Kalau korang nak join, klik gambar di atas tu.

Oh yer, untuk baby boy tu, nak kasik nama..
Adam Mukhlis. Adam (nama nabi) + Mukhlis (yang ikhlas)... hehehe

Dengan bangganya nak tag..errr sapa ek. Kejap nak lambung duit syiling..hehehe..
  1. cik Mot
  2. maya amir

11 comments:

azrinrahim said...

sedao jer nama .. mana permata hati dapat nama tu .. nak join boleh tak.. ngeh3x

Mata Hati said...

join ler...klik kat gambar tu :p

zacky ~786~ said...

sedap nama.. best2.. :D

firahadifa said...

bestnyer nama mukhlis... menarik.. thanksss

Mata Hati said...

zacky 786 - :p

firahadifa - mekaceh^^

maya amir said...

heheh..ade jugak nama saya..ok..jap eh, saya join:)

ciK mOt ©™ said...

saya dah join...ni linkya...
:P

Croydon Baby Boy Give Away

Lia3003 said...

saya kadang2 terfikir, bila dah ada anak, nak buat contest carikan nama anak yang best & sesuai..

Izamir Ridzwan said...

dapat barang baby ke??

Iena farina said...

pandainyer pilih nama hehehe :)

sy tag en teruna nie

http://permataalza.blogspot.com/2010/12/lovehuntersss-1st-lucky-draw.html

Ayuni said...

ader kempen, silhttp://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/12/cover-your-aurat-campaign-show-your.htmla ke