Thursday, December 23, 2010

Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears

Dalam kesejukan hujan yang berlarutan sejak 4 hari lepas, aku cuba sedaya-upaya mengerakkan jari ini untuk menaip entry ini dibawah suhu 23°C. Deqlis telah berjaya mengoda aku untuk join sama giveaway ini. Tapi template blog ni tak cantiklah, biasa-biasa jer. Confirm sekali tengok dah kene reject..huhuhu

Ada sesiapa nak domain free tak? Kalau nak, jom sertai giveaway ini.

Syarat Penyertaan :-
  1. Wajib menjadi pengikut gayahspears(dot)com
  2. Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang dan jangan lupa buat sidebar
  3. Tajuk entry korang mestilah Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears
  4. Tag kepada 3 kenalan blogger
  5. Copy dan paste link entri korang kat entri ni ya…
  6. Kontest tamat pada 26 Januari 2011
Hadiah :-
  • Pertama :- Domain
  • Kedua :- Domain
  • Ketiga :- Domain
  • Saguhati :- Domain
Jap aku nak tengok blog kawan-kawan yang mempunyai template yang agak menarik. Oleh kerana cuma boleh tag 3 orang jer, jadi aku nak mengajak sekali Ayuni, sis Lydia Miza dan puan Iena farina

19 comments:

sz | m.s.s said...

selamat maju jaya! best tuh dpt domain..hehehe

Hanisah Safian said...

all d best! :D

ciK mOt ©™ said...

huhuhu...sib baik template saya tak menarik...fuhhh....

tunggu jap...saya baru nak up sal cabutan bertuah ni...ada model aircraft tuk dimenangi...weee...

tapi tenet giler slow...arghh...

Izamir Ridzwan said...

semoga berjaya

Mata Hati said...

sz | m.s.s - x der harapan nak menang sbb tempalte biasa jer heheh

Hanisah Safian - :)

cik Mot - anda sungguh bermurah hati kerana sudah sekian lama hamba mengidam nak beli model aircraft

Izamir Ridzwan - thanks

Ayuni said...

tp template blog sye xcantik....

Mata Hati said...

boleh jer sebab warnn-warni.. saya punya lagi lah :)

Ayuni said...

sbnarnye sye br lps sedih ader org ckp blog sye buruk, xtau dh nk letak template aper

NOOR FATIN said...

gdluck!

Mata Hati said...

Ayuni - biarlah apa orang nak kata tapi ramai lagi yang suka kan blog awak tu. saya pun suka ziarah selalu ke blog awak

Mata Hati said...

NOOR FATIN - mekacih fatin tapi tak rasa ada luck sbb blog saya tak comel..^^

SUZIE APAI said...

ada tugas tuk kamu...

terjah blog akak okeyyyy!!!!

Mata Hati said...

huk huk huk.. nanti saya share pengalaman saya kat sana

sop said...

good luck MT..
best kalau menang domain tu..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck mata hati.

sekamar rindu said...

salam..

singgah pagi...follow ur blog..

Mata Hati said...

sop - macam tipis sangat peluang sbb tempalte blog ni biasa jer

sis LM - good luck jugak buat sis

sekamar rindu - terima kasih.. i will follow u back

Iena farina said...

hehehe...templete sy kureng best tk tersusun sesgt hahaha..anyway tq tag me...insya Allah sy buat yea en mata hati :)

Mata Hati said...

selamat menjoinkan diri