Monday, December 06, 2010

Review Blog Oleh Sop

Entry merentas masa...
Saat korang membaca entry ni, tuan blog telah pulang beristirehat di rumah family sambil menjalankan projek cooking. Bukan setiap masa dapat berkumpul macam ni. Selalunya mesti ada jer tak cukup ahli. Time macam ni, segala hal kerja takkan dilayan sama sekali. Kalau penting sangat pun, esok jer lah. Hal kerja ni, sampai saat nak pencen pun tetap takkan habis. Pesanan tuan blog, hargai masa emas bersama keluarga. 

Hari ni sampai giliran blog aku di review oleh saudara Sop, pemilik http://www.gnesop.com. Excited pun ada sebab ni kali ke 2 blog aku direview oleh sifu dalam dunia blog. Walaupun sekarang beliau sedang bercuti ke Hong Kong tapi masih sempat luangkan masa melakukan tinjauan terhadap blog ni. Terima kasih Sop.. 

Actually aku tertunggu-tunggu kalau ada dinyatakan sebarang kekurangan pada blog ni yang aku tak ketahui, tapi tiada. Walaupun saudara Sop tak nyatakan sebarang kekurangan tapi aku rasa masih ada yang boleh diperbaiki untuk memantapkan lagi gaya penulisan dan persembahan blog ni.

Korang semua kalau mahu blog korang dianalisis, boleh daftar kat blog saudara Sop apabila edisi baru segmen ni dibuka kembali nanti. Bila menyertai segmen macam ni, at least korang boleh tahu apa kekurangan dan penambahbaikan yang boleh dilakukan untuk memantapkan lagi blog korang.

13 comments:

ibuayahdamia said...

woww..makin glamour tu...sebab reviewed oleh otai...

tahniah..lepas ni makin bersemangat lah berblogging kan...hehe

fatin said...

yoshhhh!!!

n@m@n said...

ingatkan sabun salah eja tadi..hehe

masok gapo tuh??

Ayuni said...

congratulations...ok aper....

kella said...

wah... bagusnya! bestnya bestnya!! :)

Iena farina said...

baguih...teruskan usaha don't give up...Selamat beristirehat bersama family yea... :)

Shiela Latif said...

selamat bergembira ngan family ya...family man nie... =))

sz | m.s.s said...

tahniah!

eiela said...

keep blogging,,

Latest Entri :
Salam Maal Hijrah 1432H

Mata Hati said...

ibuayahdamia - malu ah...hehehe

fatin - haik!!

n@m@n - masok biasa2 jer

Ayuni - mekacih

kella - :)

Mata Hati said...

Iena farina - never ever give ip :)

Shiela latif - thanks sis

sz | m.s.s - mekacih...biasa2 jer tu :)

eiela - sure sure..

sop said...

salam saudara Mata Hati(MH) :)
pada pendapat Sop, blog bro MH berada tahap yang baik. Oleh itu tiada ulasan atau cadangan diperlukan. Teruskan berkarya dan menulis. Nadi kepada blog ialah entry.. :)

tahniah kepada MH..
semoga terus menceriakan dunia blog.. :)

Mata Hati said...

terima kasih sop :)