Wednesday, December 15, 2010

Triple Award Dari Ayuni, Deqlis & Soofiyah

Murah sungguh rezeki sejak dalam 2 bulan ni. Ramai blogger yang baik hati sudi memberi award kepada tuan punya blog picisan ni. That whay semakin seronok berblogging sekarang ni. Korang pun mesti rasa macam tu gak kan. Lebih2 lagi selain berblogging, boleh juga turut serta dalam contest yang dianjurkan. Siapa kata blog ni membuang masa...

Award ke 13 diterima dari Deqlis. Time kasih.. Memandangkan dah pernah menjawab soalan sebelum ni, jadi aku jawab soalan pertama jer. Jawapan kepada soalan selebihnya boleh rujuk disini.. Klik

Blog yang menarik, merah membara, sentiasa fresh dengan entry baru dan tuan blog yang comel..la la la~



Award ke 14 diterima dari cik Ayuni. Seperti biasa, kena jawab soalan dulu baru boleh amik award. Ok, dah ready nak menjawab..

1- Apa pendapat anda tentang blog Ayuni?
Simple dan entry yang menarik. Walaupun ditulis dalam bahasa inggeris tapi boleh guna translator kalau kurang fasih bahasa inggeris :)

2- Tempat yang paling nak lawati?
Mekah

3- Berikan 3 perkara tentang diri anda?
Childish, stubborn dan gila-gila sikit 

4- Tag pada 5 orang..
Deqlis, cik Mot, Alexa Yussida, fatin dan maCy


Award ke 15 pula dari adik Soofiyah setelah di tag oleh Iena farina. Kiut kan, pink color.. Nak jawab 5 soalan sebelum amik award ni..

1- Jadi Follower Soofiyah..
Dah...

2- Kenape korang nak ambil award ni?
Sebab membalas tag dari Iena farina

3- Kenape jadi follower Soofiyah? (t'pkse, rela @ nak award)?
Terpaksa rela...huhuhu

4- Komen tntg blog soofiyah
Comel.. You look pink lah..

5- Tag 5 orang follower korang yang KIUT GILER!!!
Tak sempat nak fikir.. Sekarang tengah busy sikit dengan kerja

7 comments:

ciK mOt ©™ said...

huwaaa....kena tag jugak ni...huhuhu....

saya pun nak tag jugak...kalu fairul rajin tolong buat...

ni tag nya...GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com"

ciK mOt ©™ said...

eh lupa, jap g saya amik...ngah kumpul2 dulu ni...

Rozuan Ismail said...

huhu,, murah rezeki org kata..x dpt award kt TV,kt blog pon jadi la kan..huhu

Ayuni said...

hikhik...

Mata Hati said...

cik Mot - nanti saya jenguk

Rozuan Ismail - boleh laaa... :)

Ayuni - ^^

iena farina said...

hehehehe..jawab2 lor yea sesiapa yg kn tag tu :)

Mata Hati said...

sure jawab... :)