Thursday, December 02, 2010

Rupa Bentuk Proton Saga 2010

Proton telah melancarkan wajah baru Proton Saga 2010 bagi pasaran Thailand di Thai Motor Expo 2010. Wajah baru Proton Saga nampak lebih kemas dan bergaya berbanding edisi terdahulu. Kalau nak lihat lebih dekat Proton Saga berwajah baru ni, boleh kunjungi Kuala Lumpur International Motor Show 2010 di PWTC yang akan bermula pada 3-12 Disember 2010, esok lah tu. Sementara menanti hari esok, cuci dulu mata dengan gambar2 dibawah.

Klik pada gambar untuk pembesaran. Sumber : Paul Tan

10 comments:

mR Gee.!! said...

ade skit beza tang faceLift ...
bumper tuko bentuk skek...

n!cK said...

hoho~~xsantekkk pon..

NM02 said...

mm... mcm menariks jugak. nnt nak singgah pwtc, skodeng dekat2 baru puas. hehehe

LyNn HaMzAh said...

nampak cantik juga...brp ek harga dia?

My Little Diary said...

salam,
leh angkat satu ni... kekekeke

ainnoraini said...

cantikkk...beli ler...ade beberapa caler...

kak ain dah tengok...

EIJAM'S FAMILY said...

nice

azwa_amani said...

x minat kete ni...ske keta gen2..tak pun toyota rush..:)

Mata Hati said...

mR Gee.!! - bahagian depan nampak perbezaan sikit

n!ck - biasa2 jer

NM02 - cepat2 skodeng kat KLIMM 2010 nanti

kak Lynn - bawah 40 ribu rasanya

Mata Hati said...

My Little Diary - jangan angkat, berat tu...

ainnoraini - kak ain kerja dgn Proton ekk..?

EIJAM'S FAMILY - :)

amani - nanti sya hadiahkan kat amani sebijik, nak?