Wednesday, December 22, 2010

Food Craving Giveaway by Mommalydzar

Tengah godek-godek blog yang tersenarai kat page blogger link, tersinggah lah kat blog Mommalydzar ni. Tertarik kat giveaway yang dianjurkan oleh tuan blog. Actually, tertarik dengan gambar donut kat banner tu..ekekeke.. Ok, nak join sekali 'Food Craving Giveaway ni sebab syarat penyertaan simple jer. 

Kalau bab orang mengidam ni, sumpah aku tak reti meneka. Manalah aku ada pengalaman melayan isteri mengidam ni. Tak per, berkeras hati jugak nak meneka. Pada firasat ku setelah 4x melontar duit syiling, sekarang ni Mommylydzar tengah mengidam nak makan...

Udang Galah Masak Merah

Kalau tak betul pun, buat-buat ler betul.. ekekeke

10 comments:

NM02 said...

gud luck... udang galah pun udang galah la.. mana tau kot betul ke ek

ciK mOt ©™ said...

eh jap...bila masa blog saya masuk list ni...hehehe...shegan...:p

kim salam kat isteri yang ngah ngidam tu ek...diam2 jek ek...

Cik TeN10 said...

haha..ade gak ye contest teka ngidam ape..ada member sy semalam..lelaki la..ngidam nk makan pelam..keliling umah cri pelam kt pokok tp xde..haha

Iena farina said...

hehehe..betul ke akak tu mengidam ek... :) ok gd luck yea...menarik sungguh dianyer give away makan2 gitu :)

lydzar said...

salam..

singgah kt sini check jawapan :)

takpa, kumbang pon boleh join. mana tau kang wofe mengidam, haaa pening kepala nk layan eh?

tq for joining ye, nntkan result sabtu ni. goodluck!

Mata Hati said...

NM02 - mekacih mekacih.. harap2 betul ah udang galah tu.. tetetee

meh ler join sekali..mana tahu ada luck

Mata Hati said...

cik Mot - eh yer..saya pun x tahu asal usulnya ni. tetiba jer ada kat situ.

ok ok..nanti saya sampaikan salam tu kat isteri..kekeke

Mata Hati said...

Cik TeN10 - ada mcm2 contest dan giveaway sekarang. sometimes lucu jer syarat penyertaan..heheh

sian ke member tu. suruh lah pergi pasar cari pelam. macam2 jenis pelam boleh pilih..

Mata Hati said...

Iena farina - hehehe..betul ah tu. tgh ngidam nok makan yg special. mekacih..

kalu rajin masuk ah sekali.. hadiahnya, big apple donut..tetete

Mata Hati said...

lydzar - harap2 menepati piawaian jawapan tu..:)

mekacih sebab sudi terima penyertaan kumbang dalam giveaway ni..^^