Tuesday, December 28, 2010

Jom Sertai Bloglist Siti Safiyyah

Tak nak menghampakan pelawaan adik Siti Safiyyah, aku turut sama sertai segmen ini. Langkah yang bijak dari adik Siti untuk menambahkan lagi kenalan dan mempromosikan blog beliau. Kay, nak jawab soalan dulu dan bagi sedikit pendapat tentang blog dia.

1- Dari mana anda kenal blog Siti Safiyyah?
- Lupa ah. Rasanya selepas adik Siti sudi meninggalkan komen pertama kat blog ini.

2- Apa yang best tentang blog Siti Safiyyah yang patut dikekalkan?
- Yang paling best adalah gaya penulisan yang mudah difahami

3- Apa yang paling tak best tentang blog Siti Safiyyah yang patut diperbaiki?
- Boleh adjust sikit tempalate supaya tak nampak terlalu putih dan kosong. Sidebar boleh dicantikkan lagi

4- Ucapan buat tuan punya blog Siti Safiyyah..
- Dalam keasyikan berblogging, jangan sesekali abaikan pelajaran

Rasanya nak buat sekali dalam satu entry pasal award ni. Bolehkan? Award ke-20 ini diberikan juga oleh adik Siti Safiyyah dan dinamakan Good Friend Are Always Close To The Heart Award. Comel design award ni. Seperti biasa kena jawab dulu soalan sebelum dibolehkan mengambil award.

1- Apakah nama pena yang sesuai diberikan kepada Siti Safiyyah?
- Kalau namakan 'Shy Girl' boleh kot. Sebab kat header tu dia malu-malu nak tunjukkan rupa sebenar

2- Apakah perubahan yang anda rasa perlu untuk blog ini?
- Samalah macam jawapan di atas, adjust template

3- Apakah komen anda tentang blog ini?
- Entry dan gaya penulisan yang menarik

4- Yang no.4 ini adalah peraturan yang selalu aku abaikan. Bolehkan? Hehehe

6 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh ramai la jln ke blog mata hati pas ni

Mata Hati said...

eh...tak der lah. blog saya sapalah yg sudi nak ziarah...^^

Fitrah Adnan said...

saya sudi..hahaha...

Mata Hati said...

ohh..mekacih..hehehe

Siti Safiyyah said...

wahh thanks tau awak.. :D
sudi jugak akhirnye..hehe, ohh SHY GIRL?? hehe, boleh gak tu. template kosong sgt ke? takpe2, akan diperbaiki insya-allah. :)

Iena farina said...

Wah!!!2x dpt award cute yea...hehehe ;)