Friday, December 17, 2010

Cuti-Cuti Sekolah GiveAway


Nak join Cuti-Cuti Sekolah GiveAway anjuran Mama Adam dan Lady Dyla. Memandangkan ini pertama kali mereka membuat giveaway, so support dari blogger adalah diperlukan agar lebih banyak lagi giveaway dianjurkan pada masa akan datang. At least terasa lebih meriah dunia blog ni. Thanks Iena farina kerana  sudi mengajak aku untuk join sama giveaway ni.

Untuk memeriahkan lagi giveaway ni,  aku nak mengajak 2 orang blogger untuk join sama. Kalau giveaway sebelum ni aku berjaya menghasut 2 orang mak budak untuk join sama, kali nak nak mengoda (i'm not gay) 2 orang jejaka melayu terawal untuk join sama dalam giveaway ni. 

Encik Mamat dan Izamir Ridzwan, jom join giveaway yang simple ni. Klik pada gambar untuk pergi ke entry giveaway penganjur

12 comments:

Ciklinn said...

semoga berjaya.... hadiah sila belah kasi dua... tak kira... ciklinn satu... kamu satu... hehehe

Izamir Ridzwan said...

oke.. IR akan jawab japgi.. nk semayang dulu..baru smpai je ni

Mata Hati said...

Ciklinn - ok ok..hehehe

IR - orait..selamat bercuti

NOOR FATIN said...

gudluck!! hehe

Mata Hati said...

thanks

maCy said...

wah. moga bjaya k ;D

Mata Hati said...

mekaceh mekaceh

alexa yussida said...

semoga cemerlang gemilang terbilang
eh..

hehe...

Mata Hati said...

mekacih..mekacih

maya amir said...

aramak..tag awak ari tu pun kite tak sempat buat..entry yg lain2 tu sume auto published..ayooo..

Mata Hati said...

hehehe.. ada masa nanti boleh jer buat

aanie said...

thanx join...good luck!!!

SENARAI PESERTA GA

HADIAH PEMENANG GA