Monday, December 20, 2010

Hanis Zalikha & LR Yang Hilang

Tidak syak lagi, blogger Hanis Zalikha adalah carian terpanas sekarang ni kat Google. Lihat keyword dibawah untuk hari ini. Terdapat 3 carian tentang blogger cun ni. Rasanya kalau tiap-tiap hari tulis pasal Hanis Zalikha, ramai lagi yang akan tembusi blog ni semata-mata untuk baca cerita pasal dia. Agaknya kalau dibuat contest mencari pasangan hidup Hanis Zalikha, banyak tak penyertaan yang akan masuk? Siapa nak join sila angkat tangan..huhuhu...

Ni ada satu kes yang aku tak puas hati dalam 2 hari ni. Kenapa Large Rectangle aku untuk blog ni hilang macam tu jer. Dah penuh 4 bintang, tiba-tiba hilang tanpa dapat dikesan. Dekat blog yang satu lagi ada pulak tapi cuma 3 bintang jer.. Tak puas hati betol ah. Terasa macam dilucutkan pangkat jer.. Nuffnang, sila bagi penjelasan...Huhuhu

14 comments:

aanie said...

sama la mcm sy...LR hilang..xdpt dikesan..

Mata Hati said...

hilang jugak ekk? pandai pulak LR ni main lari-lari..huhuhu

Siti Safiyyah said...

LR merajuk kot..haha tak tau.. :P

wahh tuka lg header..perghh :)

Mata Hati said...

ntah ler.. harap2 dah hilang majuk nanti, dia balik kembali ke sisi my nuffnang :)

sop said...

ada juga kes kena tarik pangkat?
star itu mewakili kekerapan klik.. jika byk klik, lebih byk bintang..
tp kalau ilang, susah juga tu.. ik iks iks

DaHLia said...

pernah kena mcm ni...
ni masalah sistem failure ke apa ntah...anta je ticket kat Nuffnang..
dan sebaiknya bila letak Nuffnang tu, link ke dia terus.

n@m@n said...

aik..tak pernah ambik berat pulak tang bintang² tu..hehe

Mata Hati said...

sop - tu lah, misteri nusantara betul. tetiba jer hilang. yang blog satu lagi comel pulak stay tak situ, tak berganjak ke mana2. ingatkan sekejap jer. tapi dah 2 hari masih tak timbul2

Mata Hati said...

DaHLia - ahh..dah hantar ticket kat nuffnang tadi. harap2 masalah akan settle secepat mungkin. sebelum ni kalau hilang pun tak sampai setengah hari jer.. pastu timbul balik

Mata Hati said...

n@m@n - hehehe...bintang2 berkerlipan menandakan $$$ semakin rancak masuk akaun.. :p

Iena farina said...

pandai jugak mr.nuff nie main tarik2 tali ek dgn kita...mcm biskut chipmore...kjp ada kjp takde hehehe :)

Nafisa81 said...

sbb asik ilang je..koi delete terus..geram!

Mata Hati said...

Iena farina - encik nuff tgh boring agaknya, sebab tu buat mcm ni :)

Nafisa81 - huhuhu...dasat

e.l.i.z.@ said...

Hanis Zalikha sokmo..kaba² awok hop submit borang dulu :P