Thursday, December 16, 2010

Blog Ke-2 - The Story Garden

Entry merentas masa..

Sebenarnya blog yang satu lagi ni dah lama wujud tapi malas dihebahkan. Lagi pun last upadate bulan oktober hari tu. Sekarang ni dah rasa malas nak letak entry baru. Blog ni tak derlah cerita pasal apa-apa. Aku buat pun untuk beri peluang kat pengguna internet untuk download movie. Banyak ler jugak movie yang sedia untuk di download kat sini. Kalau rasa nak download cerita kartun dan hero-hero jepun pun ada. Well, selamat mendownload.. Kalau ada dead link, bagitau lah. Aku try cari link alternatif.. Kalau terajin nanti aku update kembali blog ni.

Pstt.. Kalau beli kualiti blu-ray kat kedai tu melambung tinggi harga sekeping. Serius aku cakap, aku takkan bazirkan duit berpuluh atau beratus ringgit semata-mata nak beli sekeping blu-ray ni. Membazir kan. Baik tengok kat panggung wayang jer. Klik pada gambar tu untuk dibawa terus ke blog ni..

11 comments:

Ayuni said...

hikhik, ltaklh citer2 br....

LyNn HaMzAh said...

ada blog lain rupanya...

Iena farina said...

owh...ada 2 blog yea... :)tak tahu lak...

n@m@n said...

dulu selalu download movie², pastu burn to DVD

tapi sampai kesudah tak tengok²..haha

Mata Hati said...

Ayuni - sekarang busy sikit dgn kerja. tak sempat nak cari cerita baru. ada masa nanti saya letak

kak Lynn - saja nak sorok2 sikit..huhu

Iena farina - sekarang dah tahu kan... hehehe

n@m@n - samalah..banyak dah download tapi tak tengok2 sampai hari ni

SUZIE APAI said...

rajin tu....teruskan usaha mu itewww...

bila nk tambah blog ke3..hahahha

Mata Hati said...

hahaha...tak nak lah tambah blog ke3. kalau tambah isteri ke3 ..saya nak nak nak..hehehe

apezs shah said...

mahal ke blue ray tu MT?

SYaMiLa said...

byk ke movie..nanti kak sya usyer2 yea...kak sya pun suka jugak download movie...save dlm pendrive...pastu tgk kt dvd...biasa download citer kartun..bg ahmad & ira tgk...;-)

New Entry "Promosi Hebat Akhir Tahun – Semuanya PERCUMA"

Mata Hati said...

apezs shah - lebih kurang dalam RM149 sekeping. kalau kat lowyat boleh lah dapat dlm Rm60-80 sekeping

Mata Hati said...

Syamila - jemput2 lah tengok. kalau nak request apa2 cerita bagitau jer.. nanti saya try upload