Tuesday, December 14, 2010

GiveAway EDY : Terbang Jauh-Jauh...


Telah di tag oleh cik Mot untuk menyertai GiveAway EDY : Terbang Jauh-Jauh... Best ni, encik Edy nak kasi ole-ole dari 3 negara. Manalah tahu kot2 dapat replika Eiffel Tower ke, kapal terbang ke.. Hehehe. Nak join jugak sebab syarat penyertaan mudah jer. Klik kat banner tu untuk pergi ke halaman contest encik Edy ni..

Dengan hidung kembang semangkuk, tuan blog nak tag 3 orang...
  1. Amani
  2. Iena farina
  3. Kella
  4. Lydia Miza
  5. Lynn Hamzah

14 comments:

ciK mOt ©™ said...

psstt psst...kalu menang adiah kasi saya ek...mekasih...lalala...

gadisBunga said...

kalau dapat fridge magnet best gak ni!

Iena farina said...

menang bg hadiah yea...share hehehe...mokcik kena tag lor oleh budak besday boy nie :) :P

AiDa AzRyN said...

Gudluck! ^^

maya amir said...

all the best:)

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

azwa_amani said...

http://azwaamani.blogspot.com/2010/12/kenalilah-diri-ini.html

sila lah tengok yerr :)

MiZi said...

dia xbagi replika.. memang dia bagi yang betol punya.. haha

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/unfollow-blog2-yang-sombong.html

Mata Hati said...

cik Mot - hiks..akan dipertimbangkan

gadisBunga - betul betul

Iena farina - heheh..join lah sekali ekk kalau suid :)

AiDa AzRyN - thanks dear

Mata Hati said...

maya amir - thanks.. :)

E.d.Y - mekach.. kasik ler present tu :p

azwa amani - dah jawab... tunggu ler autopublish nanti :)

MiZi - hahaha...nanti boleh buat duit

kella said...

terima kasih!
nanti akan dibuat! terima kasih banyak2 :)

Mata Hati said...

sama-sama

kella said...

salam, en Fairul.. maafkan ku, baru ingat nak buat ni, tapi telah terlepas!! sorry tersangat! betul2 tak sempat, ingtkan sempat la hari ni, tengok2 dah expired.. dah tutup... sorry.. jgn marah tau..
kita kawan kan? :)

Mata Hati said...

next time masih ada :)