Saturday, December 11, 2010

Keywords Untuk Hari Ini

Godek-godek nuffnang sekejap, terpandang keyword yang terpanah masuk ke blog aku. Baru pukul 2 pagi dah terkeluar keyword macam ni. 1st keyword 'gambar filem ombak rindu'. 2nd dan 3rd keyword 'main dari belakang isteri' dan 'belakang isteri. Yang pertama tu biasalah sebab hampir setiap hari akan keluar keyword berkaitan filem ombak rindu. Tapi yang tak leh layannya keyword ke dua dan ke tiga tu. Tak pasal2 mencanak naik blog aku kat Google. 


Bila taip keyword ke-2 tu, terlekat blog aku kat tempat pertama di page utama. Yang tak leh tahan lagi, terdapat 1,510,000 hasil carian berdasarkan keyword ni dan blog ini mengatasi semua website lain yang memaparkan keyword ni termasuklah website lucah. Macam tu jugak dengan keyword ke-3. Arrr!! Ni semua kerana entry merapu ni. Apahal yang suka sangat main belakang isteri ni. Tak paham betul.. Nasihat aku yang bujang ni, berhati-hati dijalan raya.

Kepada yang berfikiran biru tu, jangan harap ler nak jumpa artikel melucah kat sini. Tak der nya.. Shooh!! Shooh!! Amik coklat pi main jauh-jauh.

22 comments:

Ayuni said...

hikhik....

kella said...

hahaha...

hai en mata hati...:)

ok nak amik 3 cokelat! dan lariiiiiii.......... !! :D

alexa yussida said...

hahahaha

nak coklat!nak nak!kekkeke..

Ismail Fitry said...

he he he biasalah tu. Aku pernah check keyword yang orang cari dan jumpa blog aku iaitu "Main Dengan Bomoh". Tak faham betul aku. Ingat blog aku blog lucah ke?

ciK mOt ©™ said...

hehehe...keyword yang menjadi kan....

iszieylyanziy said...

hahah,,keyword,,,traffic tuh,,hehehe :P

MiZi said...

bestnya dapat keyword best.. kena try ni:

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/perjalanan-ke-kuala-lumpur.html

honeyvsbee said...

haha malu kan kalo ader keyword mcm tu...

cahayamatakugembira said...

hahaha.. eh, anda org trg kah?? kite serupa

azwa_amani said...

hebatnyer mata hati ni....huhuhu :P

deqlis said...

haha...

ok gak tue...saper2 yg klik ke blog MH nie.. harap dpt Mata HAti laa keh keh keh..

kak Erna said...

alhamdulillah..bersih bujang ni kan..

e.l.i.z.@ said...

ouhhh ado entry lucah dih kikiki..nok baco eh meta :P

::ienafazlyna:: said...

dieorg ni suka betul search yg bukan2..hehhee

Mata Hati said...

Ayuni - huk huk

kella - lawalah bulldozer tu :)

alexa yussida - amik ler..amik ler...

Ismail Fitry - mcm2 org sekarang ni

cik Mot - sungguh menjadi utk mencanakkan trafik..huhu

Mata Hati said...

iszieylyanziy - tak best lor kalau mencanak naik kerana keyword mcm ni.. nanti apa pulak kata bakal mak-mak mertua kat luar sana

MiZi - :)

honeyvsbee - yup..malu2 kucing jadinya

cahayamatakugembira - serupa tapi tak sama

Mata Hati said...

azwa_amani - nanti amani try ler buat entry mcm ni..hehehe

deqlis - hehehe :p

kak Erna - bersih dari segala kekotoran yg degil :)

e.l.i.z.@ - jangan!! utk bacaan yg belum berkahwin jer..hik hik

::ienafazlyna:: - what to do..lain org lain sikapnya

sop said...

huhu.. biasa la.. itu yg ramai dok cari

Mata Hati said...

tulah pasal..tapi ada jugak blog yang sengaja memaparkan entry panas semata2 nak tarik traffic...

iqbalhakimi said...

ombak rindu...lisa..hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

hahaha...
keyword buat blog anda jadi blog lain plak
hehehe...
Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

Mata Hati said...

iqbalhakimi - hehehe

Princess MOMOY - ok