Sunday, December 05, 2010

Award Pengomen Terhebat


Ni lah award yang segan aku nak amik. Korang tahu kenapa? Sebab aku kasik komen pun baru 3 bijik jer. Ish, malu ah.. Tapi sebab ianya pemberian ikhlas dari kak Cempaka Melati, aku dengan merendah diri menerima award ni. Terima kasih. Kawan2 ku, jemputlah ziarah ke blog kak Cempaka Melati. Ada banyak petua dan tips berguna ada di blog ni. Jemput ziarah yer...

Ada soalan ditanya.. Kenapa anda suka komen kat blog ini?
Actually aku akan komen sekiranya entry tu menarik perhatian dan sesuai untuk aku, seorang anak teruna meninggalkan komen. Ish!! takkan lah entry pasal rumahtangga atau sembang-sembang hal perempuan pun aku nak mencelah beri komen jugak. Kan tak pasal2 kena halau dengan penyapu. Malu semalu malunya ahh..

Ok, dengan ini aku nak hadiahkan award ni kepada 10 pengomen tegar bulan ini. Amik ler, jangan rasa malu2 kucing. Hehehe...
  1. Azwa Amani
  2. cik Mot
  3. Siti
  4. Iena farina
  5. Alexa Yussida
  6. Ayuni
  7. kak Lynn Hamzah
  8. My Little Diary
  9. eiela
  10. fatin

19 comments:

Iena farina said...

aishk!!!sy pun ada gak ker....TQ...TQ...TQ...VM hehehe... i like that... :)

Mata Hati said...

amik ler... :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh byk nyer award dia..tahniah

Mata Hati said...

ish...sikit jer. org lain lagilah banyak...thanks sis

ciK mOt ©™ said...

eh eh...ada tuk saya ek...
wahh...amik tanpa segan la gini...hahaha....

mekasih bro...

leh wat calon adik ipar gini...
tapiiii baru teringat...stok adik perempuan bujang dah bis...hahaha

azwa_amani said...

wahhh,,,amani atas sekali...okey2..nanti amani amek yerr..asyik bagi award jer bagilah duit ke, topup ke, sekerim mat kool ke..heheheh :P

Iena farina said...

hehehe..betul gak tu erk cik azwa_amani...bg award jer...bglah bnda lain ek... :P hah!!! tuan umah camner tu...

Mata Hati said...

cik Mot - takper ler, tunggu stok baru sampai...huhuhu

Amani - yang tu lain tahun...hahaha

Iena farina - tunggu lah saya buat contest nanti..coming soon :p

hudahazwani said...

salam...hai...huda jalan2 terjah petang kat sini...huda follow blog yer ^^,


http://hudahazwani.blogspot.com/

Mata Hati said...

ok huda...nanti saya singgah

Ayuni said...

hikhik, time kasih....

touya said...

Jadi soalanya bagaimanakah menunjukkan entry itu menarik dan sesuai untuk anda ?

e.l.i.z.@ said...

wowie...kelllassss gitu award nya...tahniah tahniah

Mata Hati said...

ayuni- kasih diterima

touya - bila kamu suka membacanya

e.l.i.z.@ - ish tak der lah, nama award jer gempak tu

ibuayahdamia said...

aikkk...kita tak dapat erk??? huhuhu...sedisss tul

Mata Hati said...

lorrr...jgn sedih. ada lagi award yg belum dipublishkan.. huhu

ciK mOt ©™ said...

stok baru???hahaha...
kilang dah lama tutup laaa....

Siti said...

wah award..suke suke..thanks ye encik fairul.. :) bakal ku semadikan dalam tabs award tu..hehe

Mata Hati said...

cik Mot - huhuhu... kena cari stok kat kilang lain lak..

Siti - :)